El cor

El Cor de la Vila de Godella va començar la seua activitat a la primavera del 1994 i al llarg de la seua trajectòria ha oferit diversitat de concerts que van des de la música popular fins a l’òpera, passant per la sarsuela o la música religiosa.
Al seu repertori compta amb concerts temàtics al voltant del cinema, els musicals, la poesia, la música dels anys 70, o adaptacions d’obres, com L’homme armé, del compositor anglès Karl Jenkins, amb el títol “Un cant per la pau”.

Com associació cultural, els seus membres no només busquen reunir-se per assajar i acudir als concerts, sinó que també fan trobades amb personalitats de diferents àmbits artístics i científics en el seu particular «Espai Cultural”, un cicle de tertúlies que compta amb cantants, compositors, directors de cor, biòlegs i físics, entre d’altres.

El Cor de la Vila està dirigit per Jesús Blasco Juan.

Aquest any 2024 el Cor de la Vila està celebrant el seu 30 aniversari.

Saber més sobre el cor


El Cor de la Vila de Godella comenzó su actividad en la primavera de 1994 y a lo largo de su trayectoria ha ofrecido diversidad de conciertos que abarcan desde la música popular hasta la ópera, pasando por la zarzuela o la música religiosa.

En su repertorio cuenta con conciertos temáticos en torno al cine, los musicales, la poesía, la música de los años 70 o adaptaciones de obras como “L’homme armé”, del compositor inglés Karl Jenkins, con el título “Un cant per la pau”.  

Como asociación cultural, sus miembros no solo buscan reunirse para ensayar y acudir a los conciertos, sino que también realizan encuentros con personalidades de diferentes ámbitos artísticos y científicos en su particular «Espai Cultural”, un ciclo de tertulias que cuenta con cantantes, compositores, directores de coro, biólogos y físicos, entre otros. 

El Cor de la Vila está dirigido por Jesús Blasco Juan.

Este año 2024 el Cor de la Vila está celebrando su 30 aniversario.

Saber más sobre el coro